توان ۱۲ میلیون تنی صادرات فولاد تا ۱۴۰۴

بهادر احرامیان معتقد است هرچند در برهه کنونی افزایش صادرات فولاد، با توجه به رکود موجود در اقتصاد کشور یک مزیت به حساب می آید اما چنانچه در آینده نزدیک شاهد رونق اقتصادی باشیم ممکن است این روند معکوس شود

بهادر احرامیان معتقد است هرچند در برهه کنونی افزایش صادرات فولاد، با توجه به رکود موجود در اقتصاد کشور یک مزیت به حساب می آید اما چنانچه در آینده نزدیک شاهد رونق اقتصادی باشیم ممکن است این روند معکوس شود.

 وی در گفتگو با اگزیم نیوز اذعان داشت : تولیدکنندگان و صادرکنندگان فعلی فولاد توان پاسخگویی به تقاضای بازار داخلی را در شرایط رونق دارند.گمان می کنم این توان در تولیدکنندگان ما وجود داشته باشد. البته کشش بازار هم اهمیت دارد. ممکن است تفاوت قیمت فولاد در داخل کشور با قیمت های جهانی آن به گونه ای باشد که تمایل تولیدکنندگان به صادرات بیش از عرضه محصولاتشان در بازار داخلی باشد.

 احرامیان در خصوص قیمت های فولاد صادراتی کشور گفت: فولاد ایران تقریبا با متوسط قیمت های جهانی صادر می شود.

 وی در مورد اجبار برخی از تولید کنندگان برای فروش محصولات خود به بهایی کمتر از قیمت جهانی اظهار داشت: نمی توانیم نام اجبار به این موضوع اطلاق کنیم؛ گاهی اوقات تولیدکنندگان برای ایجاد جذابیت برای محصولاتشان و جذب مشتری قیمت های خود را به طور محدود کاهش می دهند و این یک امر مرسوم در تمام بازارها است.

 مدیر عامل فولاد یزد در ادامه عمده ترین بازارهای هدف فولاد ایران را بر رشمرد و گفت:  کشورهای همسایه و منطقه خاور میانه و همچنین کشورهای آسیای شرقی از مشتریان عمده فولاد ایران هستند.

وی عراق را بعنوان کشوری با ظرفیت بالا برای صادرات فولاد ایران دانست و افزود: ظرفیت خوبی برای فولاد ایران در بازار عراق وجود دارد. البته رقبای قدرتمندی نظیر ترکیه، اوکراین و روسیه هم در این بازار حضور دارند اما همچنان فولاد ایران خریداران خود را دارد.

 احرامیان در خصوص  بسترسازی برای رسیدن به هدفگذاری 20 میلیون تن در سال برای صادرات فولاد گفت: ظرفیت تولید وجود دارد اما مساله مهم موضوع بازاریابی و یافتن بازارهای هدف جدید برای صادرات فولاد ایران است. با توجه به وضعیت کنونی گمان می کنم تا سال 1404 این هدف دور از دسترس باشد و نهایتا بتوانیم به رقمی در حدود 10 الی 12 میلیون تن صادرات دست پیدا کنیم.

 به گزارش پایگاه خبری اگزیم نیوز بر پایه آمارهای منتشر شده، صدور زنجیره فولاد و محصولات فولادی در 9 ماهه امسال به رقم 6 میلیون و 370 هزار تن رسید که نسبت به دوره مشابه در سال گذشته رشد 23 درصدی را نشان می دهد .
ارزش صادرات زنجیره فولاد و محصولات فولادی مرتبط نیز در دوره این گزارش بیش از 2 میلیارد و 342 میلیون دلار ثبت شد که در مقایسه با دوره مشابه پارسال افزایش سه درصدی را ثبت کرد.

کد خبر 23276

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • 2 + 4 =